Care este valoarea de piata a unui automobil
14.09.2019
        
Distribuie acest articol!   

Serviciul „Market Value” al companiei GT Motive Romania ofera valoarea de piata a unui autovehicul.

ADVERTORIAL GT Motive Romania

Acest serviciu foloseste peste 1.000.000 de informatii despre vanzarea de masini, date colectate incepand cu aprilie 2015, exclusiv din piata din Romania. Dar nu ne vom opri aici. Apreciem preturile provenite de la dealeri sau rezultatele de remarketing ale contractelor de leasing operational, dar nu putem ignora nici cel mai active mediu – mediul online. Colectam informatia de pe toate portalurile specializate in promovarea vanzarilor de masini rulate si actualizam evaluarile masinilor in timp real, astfel incat sa obtineti cea mai recent si acurata pozitionare de pret pentru a va ajuta sa evaluati masina sau sa negociati cu un vanzator in vederea achizitionarii unui automobil.

Mai jos gasiti un exemplu din care veti intelege ce anume va ofera acest produs:

Am considerat un Volkswagen Passat 2.0 TDI varianta de echipare Comfortline, cu un rulaj de 187.000 de kilometri si cu o medie de aproximativ de 31.000 de kilometri anual.

In prima fotografie veti observa pretul de nou si o lista completa cu echipamente ale automobilului exemplificat. Aceasta lista este rezultatul identificarii seriei de sasiu (VIN) pe care ati introdus-o la inceputul cautarii. Dupa identificarea masinii si completarea rulajului inregistrat pe vitezometrul automobilului, servicul va da pretul de piata al automobilului, care trebuie sa constituie o baza solida de negociere intr-o posibila vanzare.

In cea de a doua fotografie serviciul va afiseaza “offer price-ul”, care este 9.153 de euro, iar pretul de retail este 8.745 euro. In plus, pentru o mai buna avizare, serviciul “Market Value” va ofera un grafic al deprecierii modelului fata de un etalon si un grafic de evolutie al pretului modelului cautat, precum si posibilitatea de a consulta vehicule similare, disponibile la vanzare.

Distribuie acest articol!