M Town, la BMW Welt - un nou spatiu expozitional permanent
05.09.2019
        
Distribuie acest articol!   

Din 28 august 2019, vizitatorii si pasionatii de automobile pot experimenta un nou spatiu expozitional permanent la BMW Welt din München. Acum este oficial: „Bun venit in M Town!”, noua casa a marcii BMW M. Conceptul de design inovator este bazat pe campania de marketing cu acelasi nume.

M Town, platforma de comunicare digitala si social media, este orasul de vis virtual si domiciliul tuturor pasionatilor marcii M. Ritmul dinamic al M Town pulseaza oriunde gasesti pasiunea pentru automobile de inalta performanta. Acum aceasta atmosfera poate fi descoperita si la BMW Welt. Noul spatiu creeaza o experienta extraordinara pentru vizitatori datorita combinatiei unice de design sofisticat si tehnologie de ultima ora.

„BMW Welt este mai mult decat o casa pentru automobilele BMW Group individuale. Vrem sa mentinem interesul fanilor si vizitatorilor nostri cu puncte de atractie arhitecturale si inovatoare. Noul spatiu expozitional BMW transforma M Town in realitate”, spune Helmut Käs, directorul BMW Welt.

Noul spatiu expozitional BMW M este dedicat in intregime celei mai puternice litere din lume. Fanii automobilelor, pasionati de motorsport si design, pot descoperi stilul de viata M Town intr-un oras virtual prezentat printr-o serie de filme spectaculoase pe bmw-m.com. Aici, totul se concentreaza pe automobile sport de inalta performanta ale BMW M GmbH si pe experientele de condus cotidian fascinante. Un afisaj grafic iluminat al M Town, care dispare in perspectiva la distanta pe un ecran LED mare, arata directia spre orasul de vis virtual. Iluminarea eleganta a plafonului, realizata cu fascicule de culoare neagra, cu forma dinamica, reflecta caracterul dinamic al automobilelor expuse.

La „Selfie Point”, vizitatorii isi pot impartasi experientele in social media si isi pot inregistra impresiile sub motto-ul „in cele din urma am gasit M Town la BMW Welt”. „Acum, M Town isi gaseste domiciliul special la BMW Welt. Nou creatul spatiu expozitional invita fiecare pasionat de automobile sa devina cetatean al M Town pentru o scurta perioada de timp”, declara Markus Flasch, directorul BMW M GmbH.

Noul spatiu expozitional se deschide cu BMW X3 M Competition in nuanta Donington Grey metalizat si BMW X4 M Competition in culoarea Toronto Red metalizat, ambele combinand spiritul de aventura cu performnate dinamice remarcabile. Cele doua automobile sunt acompaniate de BMW M4 Cabriolet in nuanta Individual Frozen Dark Blue II metalizat si de BMW M5 Competition in culoarea Snapper Rocks Blue metalizat.

Sursa: comunicat de presa NMW Group Romania

Distribuie acest articol!