SUV-ul electric Volkswagen ID.4 ar putea fi lansat in 2020
29.09.2019
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen a publicat recent un video, in care Jürgen Stackmann, responsabilul de vanzari si marketing, prezinta standul marcii la Salonul de la Frankfurt, din acest an. Interventia face referire si la viitorul SUV electric al constructorului german, prezentat camuflat, in spatele unor vitrine.

Stackmann a anuntat ca ID.4 va fi lansat pe piata in primavara anului viitor, iar prezentarea oficiala este programata in februarie 2019.

Singura informatie oficiala despre noul crossover este ca acesta va fi al doilea membru al gamei ID si ca va fi mai mare decat compacta ID.3, dezvaluita oficial la Frankfurt. Va fi construit pe platforma modulara MEB a Grupului Volkswagen, la fel ca ID.3, de la care va prelua grupurile motopropulsoare.

Derivat din concept-carul I.D. Crozz din 2017, SUV-ul afiseaza un profil mai clasic, insa o versiune coupe, atat de la moda in ultima vreme, ar putea sa-i urmeze rapid.

Conform Automotive News, care sustine ca detine informatii dintr-o sursa sigura, SUV-ul se va numi ID.4 si ar trebui sa-si faca aparitia in public in martie anul viitor, la Salonul de la Geneva.

Si alte modele full electrice vor fi lansate mai apoi, printre care se si un van electric, inspirat din conceptul I.D. Buzz.

Distribuie acest articol!