Opel renunta la patru modele
08.10.2019
        
Distribuie acest articol!   

A inceput curatenia de toamna la Opel! Marca germana, care acum este parte din Grupul PSA, a confirmat ca renunta la comercializarea modelelor Karl, Adam, Zafira si Insignia Country Tourer.

Primul model care va disparea din oferta este Zafira. Acesta nu va mai fi inlocuit direct. Astfel, Opel se adauga listei constructorilor care au parasit piata modelelor monospace (MPV) clasice, dupa Peugeot, Ford sau Toyota, in favoarea SUV-urilor. Opel pregateste Zafira Life, un model mult mai potrivit pentru familie. De fapt, este un Citroën SpaceTourer redesenat.

La clasa familialelor de dimensiuni medii, Opel a confirmat retragerea lui Insignia Country Tourer. Este vorba de versiunea „aventuriera” a lui Insignia, un fel de raspuns Opel in nisa reprezentata de Audi A6 Allroad.

Marca germana a mai anuntat, in urma cu circa un an, ca va retrage si cele doua modele mini urbane, Karl si Adam. Pe acest segment, Opel nu va mai fi prezent, intrucat nu a prevazut generatii sau versiuni noi. In aceste conditii, modelul de intrare in gama Opel va ramane Corsa.

Distribuie acest articol!