Se cauta cel mai bun mecanic din Romania: inscrierile pentru concursul Mecanicul Anului 2019 sunt deschise!
31.10.2019
        
Distribuie acest articol!   

AD Auto Total cauta cel mai bun mecanic din Romania intr-un concurs din care sar scantei la propriu: Mecanicul Anului. Preselectiile se desfasoara la nivel national, iar inscrierile pentru etapa preliminara sunt acum deschise pe www.mecaniculanului.ro./ pana pe 5 noiembrie inclusiv. Concursul se adreseaza oricarui pasionat de mecanica in varsta de peste 18 ani. Marele premiu este un Fiat Tipo, la care se adauga alte premii in bani, cursuri de calificare sau scule profesioniste.

Batalia celor mai tari mecanici auto din Romania se da, de 9 ani incoace, pe scena competitiei Mecanicul Anului. Peste 10 000 mii de mecanici, vulcanizatori si diagnosticieni din toata tara au participat la editiile anterioare ale concursului – Gala finala s-a tinut, rand pe rand, la Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, pentru a se reintoarce in acest an in inima Transilvaniei, in Brasov.

Pana pe 5 noiembrie inclusiv, pasionatii de mecanica si diagnoza auto pot accesa site-ul oficial al competitiei, www.mecaniculanului.ro, pentru a rezolva testul online preliminar (45 de intrebari, termen limita o ora). Concursul are doua categorii, diagnoza si mecanica auto, iar concurentii pot participa la o singura sectiune din cele doua. Primii 50 clasati la ambele categorii se califica la etapa a doua (Brasov, 23 noiembrie, Lux Divina) unde timp de o zi intreaga vor sustine probe scrise si practice. Semifinalele se desfasoara sub forma unui spectacol live, unde adrenalina creste, mai ales la sectiunea DIAGNOZA – penultima etapa fiind o proba de tipul „Stii si Castigi” (proba pupitrelor) in care intra cei mai bine clasati 10 aspiranti la titlul final. Ultimii doi ramasi in cursa trec la proba practica, o intrecere tensionata: doua masini identice pe scena, cu aceeasi defectiune, pe care trebuie s-o repare in 30 de minute! Este o cursa contra cronometru si contra propriilor limite. Cel care reuseste sa porneasca primul motorul castiga titlul de Mecanicul Anului si marele premiu, un

Juriul competitiei este format din trainerii Academiei Auto (Ionut Ion, Adrian Ilinescu, Cristian Ilie si Cristian Nunwailer), profesionisti care au la activ mii de ore de formare furnizate mecanicilor si diagnosticienilor din toata Romania, si care specializeaza traineri din intreaga Europa. Din echipa de arbitraj fac parte si unii dintre castigatorii editiilor precedente ale concursului Mecanicul Anului.

Distribuie acest articol!