Un nou serviciu de mobilitate destinat persoanelor fizice, lansat de Porsche Finance Group
28.11.2019
        
Distribuie acest articol!   

Porsche Finance Group (PFG) lansează un nou serviciu de mobilitate destinat persoanelor fizice. Centrat pe nevoile individuale de utilizare a maşinii, produsul de tip leasing operaţional facilitează clienţilor privaţi accesul la finanţare şi la cele mai noi modele de maşini.

Prin acest serviciu, persoanele fizice pot folosi o maşină nouă pe care o configurează conform preferinţelor personale, contra unei chirii lunare fixe ce reflectă gradul de utilizare al maşinii. La finalul perioadei contractuale de minim un an, maşina este returnată iar clientii pot alege un nou autovehicul.

„Maşina a devenit mai mult decât un mijloc de transport, fiind şi un mod de a accesa noi experienţe. Clientii apreciază experienţa folosirii maşinii şi nu mai caută la fel de mult să o deţină în proprietate. Prin noul nostru serviciu aducem clienţilor privaţi tot ce este mai util în domeniul mobilităţii: acces rapid şi facil la modele noi de maşini şi un sistem de chirie lunară corelat cu utilizarea, eliminând preocuparea pentru birocrația la achiziţia maşinii şi riscul asociat revânzării”, a declarat David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group.

Noul serviciu este creat în jurul nevoilor individuale de utilizare ale clienţilor şi asigura o transparență totală a costurilor asociate mașinii. Chiria lunară se stabilește în funcție de perioada contractuală aleasă și de rulajul estimat și reflectă exact utilizarea. Astfel, valoarea plătită lunar de către client este mai mică decât în cazul produselor financiare clasice, care asigura proprietatea la finalul contractului.

Costul lunar include asigurare CASCO, iar clienții pot adaugă servicii suplimentare, precum pachete de întreținere, menite să le ușureze și mai mult utilizarea mașinii. În plus, se evita timpul și birocrația asociate achiziției și înmatriculării mașinii, dar și procesului de revânzare al acesteia.

Gama de mașini disponibile cuprinde toate modelele mărcilor concernului Volkswagen – Volkswagen, Audi, Skoda și SEAT. Toate mărcile dispun de numeroase modele noi și versiuni hibride sau electrice, dotate cu cele mai sigure și noi tehnologii din industrie.

CLICK AICI pentru mai multe informații despre noul serviciu de mobilitate.

Sursa: communicate de presă Porsche Finance Group

Distribuie acest articol!