Înțepături BMW pentru Tesla, cu trimitere la ce înseamnă cu adevărat un vehicul blindat
07.12.2019
        
Distribuie acest articol!   

După cum se știe, prezentarea pick-up-ului Tesla Cybertruck a fost compromisă de ratarea testului de încercare a solidității gemurilor. Nu a trecut mult timp și iată că un constructor folosește incidentul într-o campanie proprie de comunicare, în care ”se amuză” pe seama mărcii americane și profită de acest moment pentru a se lăuda cu realizările sale tehnologice.

Ați văzut deja prezentarea pick-up-ului Cybertruck, cu ratarea lansării unei bile în gemurile laterale ale mașinii, pentru a demonstra soliditatea acestora. Un fapt pe seama căruia s-a discutat destul de mult și care a dat idei constructorilor care au investit deja în automobile blindate.

Este și cazul lui BMW, care a comunicat pe contul de Twitter un mesaj amuzant: „vândut cu geamuri blindate și aceeași protecție împotriva loviturilor provocate de o bilă de metal, noul BMW X5 Protection VR6”.

Foarte mulți își pun acum întrebări referitoare la cum va reuși Tesla sa propună un Cybertruck de șase metri lungime și blindat, la doar 40.000 de dolari, când vedem prețul unor vehicule asemănătoare, de la alți constructori, în principal de la cei germani, ca de pildă BMW X5. Prețul variantei blindate VR6 (derivata din M50i de la X5), prezentată în timpul verii și al cărei tarif nu a fost comunicat oficial, ar putea ajunge la 100.000 de euro.

Distribuie acest articol!