Lamborghini Vision Gran Turismo, un vis frumos!
05.12.2019
        
Distribuie acest articol!   

Dacă Lamborghini ar îndrăzni să construiască această mașină în realitate, Aventador ar trebui sa se reinventeze!

Recent, Lamborghini anunța prezentarea unui nou model virtual, imaginat pentru jocul video Gran Turismo Sport pentru consola PlayStation 4. Și iată ca noul Lamborghini virtual, care se numește V12 Vision Gran Turismo, afișează un stil, ca mai toate celelalte automobilele de vis imaginate de constructorii auto pentru jocul Gran Turismo.

Ideea merge chiar mai departe decât Egoista, prezentat de Lamborghini acum câțiva ani, cu un cockpit ca pentru un monopost, înconjurat de o caroserie demnă de o navă spațiala, ieșită parcă dintr-un film SF.

Acest Lamborghini virtual dispune în teorie de același grup motopropulsor ca recentul Sian, un V12 atmosferic de 6,5 litri, cu aspirație naturală, și un sistem electric cu capacitator de 48V, cu o putere cumulată de 818 CP. Ne putem imagina că acest V12 este simular ca performanțe cu cel de pe Sian, chiar dacă există puține șanse ca acest Vision sa devină un supercar adevărat, într-o bună zi. Prin urmare, va putea fi pilotat în Gran Turismo Sport, începând din primăvara anului viitor.

Distribuie acest articol!