Bentley pregătește un model exclusivist, de peste 1,5 milioane de euro
01.01.2020
        
Distribuie acest articol!   

Aflat de ceva vreme în dificultate, Bentley ia în calcul diverse variante, în incercarea de a găsi o situație mai stabilă. Noile versiuni Bentayga, dar și un model deschis, oferit la peste un milion și jumătate de euro, se numără printre acestea.

Nu cu mult timp în urmă, acționarii principali ai Grupului Volkswagen au dat un ultimatum producătorului Bentley, pentru a depăși dificultățile financiare. Ultimii ani au fost complicați pentru constructorul din Crewe, care a întârziat lansarea noului Continental GT.

Bentley trebuie să facă față unei concurențe acerbe, mai ales în plan intern, care vine de la Porsche. Deocamdată a răspuns cu SUV-ul Bentayga (cu cele două noi versiuni ale sale, cu patru, respectiv șapte locuri), în plus față de lansarea ultimei generații Flying Spur.

Însă Bentley continuă să lucreze și la imaginea sa, pregătind un model foarte exclusivist, care ar urma să fie vândut la peste un milion și jumătate de euro, inspirat din conceptul EXP 100 GT (foto).

Jurnaliștii de la Autocar vorbesc de un rival pentru versiunile Speedster de la Porsche, un coupe deschis, cu două locuri, animat de un W12 de 6,0 litri, fără electrificare.

Distribuie acest articol!