Tesla Cybertruck are o… replică rusească!
11.01.2020
        
Distribuie acest articol!   

Dacă credeați că nu poate exista un automobil mai urât decât Tesla Cybertruck, trebuie să știți că v-ați înșelat!  La scurt timp după buclucașa prezentare oficială și cu mult înainte ca de-acum celebrul pick-up Tesla Cybertruck să intre în producție, iată ca acesta a fost deja contrafăcut! Evident, copia este și mai urâtă decât originalul!

În industria auto actuală, liniile noului pick-up Tesla Cybertruck sunt banal de ușor de reprodus. Chiar și pentru un copil de 5 ani! Pe de altă parte, vâlva creată în jurul controversatului Tesla Cybertruck alimentează imaginația multora. Este și cazul unui amator de design auto din Rusia, care se pare că nu a stat prea mult pe gânduri și s-a lansat într-un astfel de ”proiect”.

Replica în chestiune adoptă liniile ascuțite ale modelului electric american. Regăsim la această replică până și linia LED din din spate!

Cybertruck-ul rusesc a fost zărit rulând în trafic și a atras, bineînțeles, toate privirile, pentru ca mai apoi să devină rapid vedetă pe rețelele de socializare. Nu se știe însă (și ar fi interesant de aflat, deși nu avem așteptări prea mari!) ce se ascunde sub capota vehiculului…

Sursa: Instagram

Distribuie acest articol!