S-a lansat oficial ediția 2020 a Salonului Auto București & Accesorii
19.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

Ediția 2020 a Salonului Auto București & Accesorii va avea loc între 8 și 18 octombrie, au anunțat astăzi organizatorii. Principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din industria auto din România se va desfășura în Pavilionul B2 al Romexpo și în zona exterioară adiacentă, pe o suprafață totală de peste 25.000 mp.

Aflat anul acesta la cea de a XVIII-a ediție și împlinind 27 de ani, Salonul Auto București & Accesorii 2020 va prezenta tehnologii de ultimă generație și cele mai recente tendințe și premiere din domeniul auto.

„e-Mobilizarea” este unul dintre motto-urile SAB & Accesorii 2020, deoarece transportul așa cum îl știam este din nou revoluționat odată cu crearea și producerea de vehicule electrice și hibride ce devin din ce în ce mai accesibile. SAB & Accesorii 2020 se va axa pe comunicarea noilor soluții de mobilitate urbană și va propune alternative destinate unui transport sustenabil în “Zona dedicată mobilității electrice la SAB & Accesorii 2020”.

SAB & Accesorii este evenimentul auto al anului și platforma de business nr. 1 a domeniului auto din România, reunind autoturisme de oraş şi de teren, autoturisme clasice, vehicule hibride și electrice (în zona e-Mobility @SAB & Accesorii 2020), autovehicule utilitare uşoare și grele (camioane, remorci, componente și accesorii aferente), motociclete, scutere, biciclete şi accesorii, componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto, echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto, concursuri, workshop-uri și lansări de noi tehnologii, mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic, media de specialitate și asociații de profil, societăţi de leasing, societăţi de asigurare, servicii adiacente.

Sursa: comunicat de presă SAB & Accesorii

Distribuie acest articol!