Ediția 2020 a Salonului Auto de la Detroit a fost anulată. Urmează Salonul de la Paris?
30.03.2020
        
Distribuie acest articol!   

Tot mai multe sunt evenimentele auto anulate din cauza epidemiei de coronavirus. Ultimul pe listă este Salonul Auto de la Detroit, care nu va mai avea loc anul acesta. În același timp, sunt tot mai multe zvonuri care susțin că aceeași soartă o va avea și Salonul de la Paris.

Salonul de la Detroit, celebrul NAIAS, urma să se desfășoare anul acesta, în premieră, în luna iunie. Pe cale să devină epicentrul mondial al pandemiei Covid-19, Statele Unite se pregătesc pentru ce e mai rău, așa că locul unde urma să se organizeze salonul, TCF Center (ex-Cobo Center) a fost rechiziționat, urmând să fie transformat pentru mai multe luni în spital de campanie.

Salonul de la Detroit se adaugă, așadar, pe lista saloanelor anulate de anul acesta, cum sunt cele de la Geneva sau Beijing. Salon de la New York a fost amânat din aprilie la finele lui august, iar celebrul Festival of Speed de la Goodwood a fost și el amânat.

Iar ultimele zvonuri dau ca posibilă amânarea și în cazul Salonului de la Paris, prevăzut între 1 și 11 aprilie 2020! Oricum, o serie de constructori, precum BMW, Ford, Volvo, Volkswagen, Audi și SEAT, își anunțaseră deja absența de la ediția 2020 a ”Mondial de l’Automobile”.

Distribuie acest articol!