Prime de 4.950 euro pentru angajați Volkswagen din Germania
30.03.2020
        
Distribuie acest articol!   

Veste bună pentru angajații de la Volkswagen: conform tradiției, rezultatele foarte bune din anul precedent se materializează în acordarea de prime.

Anul 2019 a consemnat livrări în creștere cu 1,3%, la 10,97 milioane de vehicule, precum și un salt al cifrei de afaceri de 7,1%, la 252,6 milioane de euro. Constructorul german nu se dezminte și procedează ca și în alte dăți când a avut rezultate similare, iar prima acordată anul acesta, salariaților săi din Germania, va fi de 4.950 de euro.

Este vorba de 100.000 de persoane, adică un cost total de aproape 500 milioane de euro pentru companie. Anul trecut, acest bonus s-a ridicat la 4.750 euro.

„Angajații Volkswagen au demonstrat că formează o echipă solidă, care a făcut performanță în 2019. Ei au contribuit într-un mod decisiv la succesul comercial Volkswagen. Cu acest bonus, dorim să le mulțumim pentru angajamentul lor”, a declarat Herbert Diess, CEO Volkswagen.

Nu doar Volkswagen obișnuiește să își recompenseze astfel angajații! Recent, Carlos Tavares, președintele PSA, a anunțat acordarea unei prime de 4.100 euro pentru angajații grupului care au salarii mai mici, adica „în jur de două luni și jumătate de salariu”, după cum a precizat acesta.

Distribuie acest articol!