Ultimele șase sezoane Top Gear, difuzate de History România
24.03.2020
        
Distribuie acest articol!   

Canalul TV History va difuza, în premieră și în exclusivitate în România, începând din 2 aprilie 2020, în fiecare joi, de la ora 21:00, ultimele șase sezoane din emblematica emisiune auto Top Gear, găzduită de legendarul trio format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

Timp de aproape două decenii, Top Gear a fost cel mai incitant și urmărit show auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat mixul perfect dintre divertisment, umor și informații tehnice. Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în locuri din întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadorii spectaculoase și a acceptat provocări extreme pentru a testa mașinile prezentate în cadrul acesteia.

Rețeaua A+E Networks a obținut licența pentru difuzarea a șase sezoane ale emisiunii realizate de BBC, totalizând astfel un număr de 40 de episoade. Top Gear va putea fi urmărit pe History România pe tot parcursul anului 2020. Primele trei sezoane vor fi difuzate din 2 aprilie, iar următoarele trei vor putea fi urmărite începând din toamnă.

Distribuie acest articol!