A fost amendat cu 50.000 de euro pentru că s-a urcat la volanul propriului McLaren!
24.04.2020
        
Distribuie acest articol!   

Neverosimila afirmație din titlul îl are în rolul de ”victimă” pe fotbalistul Kingsley Coman, de la Bayern München. Amenda a fost aplicată după ce francezul a încălcat una din prevederile contractului său cu clubul unde activează.

Dotat cu un motor un V8 twin-turbo de 4.0 litri și 720 CP, McLaren 720S ajunge de la 0 la 200 km/oră în doar 7,8 secunde și atinge viteza de vârf de 330 km/oră. Totuși, amenda nu a fost cauzată de depășirea limitei legate de viteză pe drumurile publice, cum poate că ați fost tentat să credeți, citind titlul.

Pur și simplu, într-o bună zi, Kingsley Coman a venit la antrenament la volanul bolidului său McLaren. Ceea ce contravine contractului de sponsorizare pe care Bayern l-a semnat cu producătorul german de automobile Audi. Contract care obligă toți fotbaliștii clubului să folosească exclusiv automobilele puse la dispoziție de Audi, în timpul deplasărilor profesionale. Acesta este motivul pentru care gestul l-a costat pe Kingsley Coman exact 50.000 de euro. În plus, ea a trebuit să își ceară scuze clubului și sponsorului Audi.

Distribuie acest articol!