Un BMW M5 nou-nouț, făcut praf la câteva minute după livrare
14.04.2020
        
Distribuie acest articol!   

S-a întâmplat zilele trecute, în Statele Unite, unde proaspătul proprietar al unui BMW M5 și-a făcut praf super-limuzina, la doar câteva minute după preluarea acesteia de la dealer.

Acest superb M5 a avut o viață extrem de scurtă, de doar 11 km, terminată nedrept de brusc, într-un stâlp de pe marginea drumului, undeva în Baltimore, Maryland.

Reamintim, BMW M5 este un sedan ultra-sportiv dotat cu un motor V8 twin-turbo de 4,4 litri, care dezvoltă 600 CP (sau chiar 625 CP în versiunea Competition) și poate accelera 0-100 km/h în doar 3,4 secunde.

Desigur, la un asemenea nivel de putere se impune o serie de precauții la volan, având în vedere potențialul dinamic al mașinii. Se pare că nu s-a întamplat tocmai așa, în cazul de față.

În postarea de pe Facebook în care apare mașina avariată nu sunt detalii despre accident, însă se pare că, înainte de a percuta frontal stâlpul, BMW-ul a intrat într-o coliziune cu un alt vehicul. Cât despre pagube, spunem doar atât: prețul unui M5 în România pleacă de la circa 120.000 de euro!

Sursa: Facebook

Distribuie acest articol!