Primele imagini cu noul Audi A3 sedan
07.04.2020
        
Distribuie acest articol!   

Noul Audi A3, prezentat oficial de curând, urmează să fie oferit și în versiune sedan. Imaginile de aici ne dezvăluie câteva detalii ale variantei cu ampatament mărit (A3L), cea pentru piața din China. Cu siguranță, noul sedan A3 ”european” urmează să fie prezentat în următoarele luni.

Segmentul compactelor sedan premium nu merge tocmai rău. Dominat inițial de Mercedes CLA, a crescut prin apariția concurenței reprezentate de Audi A3 și promite să continue trendul, după ce va intra în scenă și BMW Seria 2 Gran Coupé.

Audi se pregătește să lanseze acum noua generație a versiunii A3 în trei volume, care a fost surprinsă în aceste imagini. Ce-i drept, în cazul de față este vorba de varianta pentru piața din China, unde aceste berline sunt foarte apreciate, mai ales cu ampatamentul mărit. Mai exact, varianta din China are cu 8 până la 10 cm mai mult în lungime.

În Europa, vânzările sedanului A3 sunt mult mai mici decât cele ale variantei de bază, Sportback. Totuși, în fața unei concurențe puternice reprezentate de Mercedes CLA și BMW Seria 2 Gran Coupé, este momentul ca Audi să vină cu o replică pe măsură!

Distribuie acest articol!