Primele imagini oficiale cu noul SUV coupé Volkswagen Nivus
17.04.2020
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen a dat publicității primele imagini teaser cu un nou SUV, cel mai mic din gamă, care urmează să intre pe piața europeană în cursul anului 2021.

Aceste prime imagini cu Volkswagen Nivus ne permit să descoperim câteva detalii exterioare ale micului SUV coupé. Este vorba de un model foarte apropiat de T-Cross, față de care se diferențiază, în principal, prin profilul plonjat al spatelui. Din punct de vedere tehnic, este un Polo cu alură de SUV, a cărui lungime totală va fi de circa 4,20 metri.

Atât cât ne permite camuflajul – un stil de prezentare în care Volkswagen a difuzat și prima imagine cu viitorul SUV 100% electric ID.4 -, remarcăm un plus de sportivitate la designul exterior, conferit de grupurile optice, hayonul și parașocurile ușor revizuite.

Volkswagen nu a dat deocamdată detalii legate de dimensiuni, însă vorbește de 415 litri pentru volumul portbagajului. Din punct de vedere tehnic, Nivus va dispune de platforma MQB, iar ca motorizare se cunoaște deocamdată doar versiunea pe benzină, în 3 cilindri de 1,0 litri, 128 CP și 200 Nm, cu tracțiune pe puntea față.

Distribuie acest articol!