VIDEO: Noua generație Mercedes Clasa S, în prima apariție oficială
15.05.2020
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes a dezvăluit primele imagini cu noua generație Clasa S, așteptată să fie prezentată oficial în următoarele luni. Viitoarea navă amiral a constructorului german a fost prezentată camuflată, în cadrul unui scurt film, realizat cu ocazia redemarării producției.

La fel ca mulți alți constructori, Mercedes a repornit motoarele la uzinele sale, după o pauză destul de lungă, provocată de pandemia Covid-19. Producția a fost reluată inclusiv la Wörth și Sindelfingen, două dintre cele mai importante unități productive Mrcedes-Benz din Germania.

Cu această ocazie, Olla Källenius, omul din fruntea Mercedes, apare într-un video în care face referire la activitatea companiei în contextul pandemiei. După o trecere în revistă a fabricii de la Sindelfingen, avem parte de o surpriză: prezentarea în premieră a unuia dintre viitoarele modele pregătite pentru lansare, noua Clasă S. Ce-i drept, camuflată.

Reamintim, actuala Clasă S a primit un facelift în 2017, iar dezvăluirea noii generații este așteptată în următoarele săptămâni. Ca de obicei, cea mai mare limuzină de la Mercedes va beneficia de cele mai noi tehnologii.

Mercedes Clasa S este cel mai vândut model din clasa sa, la nivel modial, cu circa 4 milioane de unități livrate din 1951, anul lansării, până în prezent. Principalii rivali sunt Audi A8 (actuala generație a fost lansată în urmă cu mai bine de doi ani) și BMW Seria 7 (a primit un facelift la începutul lui 2019).

Distribuie acest articol!