Range Rover a împlinit 50 ani
22.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

Într-o jumătate de veac de activitate, Range Rover a devenit unul dintre cele mai apreciate branduri auto premium din lume. Aniversarea de anul acesta va fi marcată și prin lansarea unei serii speciale, denumită Fifty și limitată la exact 1970 de exemplare (evident, cu trimitere la anul debutului).

Range Rover are o istorie remarcabilă și este o referință în lumea constructorilor de modele 4×4 premium, pentru modul în care reușește să combine capabilitățile ”all-terrain” cu un rafinament sofisticat. Filmul de mai jos trece în revistă istoria mărcii, încă de la momentul de debut al primului model Range Rover, un 4×4 în trei uși, care în prezent se află la a patra generație și, cu toate că are un design actual, se pregătește de predarea ștafetei.

În așteptarea noului ”Range”, celebrele SUV-uri britanice sunt disponibile acum într-o ediție limitată. Range Rover Fifty dispune de finisajul de lux Autobiography, jante de 22 inch și elemente în culori „Auris atlas”. Ediția Fifty este disponibilă pe toată gama Range Rover, pentru 1970 de exemplare care vor fi livrate în întreaga lume.

Oferită în versiuni pe benzină, diesel sau hibrid plugin, seria specială Fifty este creația specialiștilor din departamentul de personalizare Special Vehicle Operations (SVO) de la Range Rover.

Distribuie acest articol!