Incredibil: cel mai bine vândut produs Volkswagen nu are nicio legătură cu automobilul!
28.07.2020
        
Distribuie acest articol!   

Se produce de o jumătate de secol, a devenit cel mai bine vândut produs purtând sigla Volkswagen, este distribuit prin rețeaua oficială de piese de schimb a constructorului german și – culmea! – nu are nicio legătură cu automobilul!

Vine ambalat în folie inspripționată ”Volkswagen Originalteil” și se comandă după codul 199 398 500 A. Este un cod ca multe alte mii care, în rețeaua distribuitorilor Volkswagen din lumea largă, se referă la piesele de schimb pentru automobilele Volkswagen.

Doar că în cazul de față este vorba de… cârnați! Mai exact, de un tip de currywurst produs începând din anul 1973, la ”cârnățăria” din incinta uzinei Volkswagen din Wolfsburg. Inițial, cârnații erau destinați exclusiv restaurantelor companiei, pentru salariați.

Cârnații Volkswagen și-au câștigat rapid faima în întreaga Germanie, datorită calității deosebite, așa că au început, treptat, să fie vânduți și la evenimente sportive sau în supermarketuri. Anual sunt produși peste 6 milioane de cârnați Volkswagen, dintre care doar 40% sunt consumați de angajații gigantului german.

Se produc din carne de vită și porc care provine de la fermele locale, iar succesul se datoreză calității deosebite și gustului irezistibil. Evident, rețeta este secretă, însă nu trebuie să fii mare expert ca să îți dai seama că acești cârnați sunt deosebiți și datorită conținutului ridicat de carne și procentului scăzut de grăsimi. Pe lista condimentelor figurează sare, piper, curry și ghimbir.

În fine, dacă v-ați decis să comandați astfel de cârnați prin rețeaua oficială Volkswagen, trebuie să știți că ei sunt disponibili doar în 11 tări, iar România nu se numără printre acestea. Însă dacă veți găsi o sursă alternativă, vă recomandăm să achiziționați și un produs ”complementar”, cel care are codul 199 398 500 B. După  cum se poate remarca, este aproape același cod, doar litera din final fiind diferită! Este vorba de un ketchup picant, produs și el de Volkswagen, în circa 600.000 de sticle anual.

Distribuie acest articol!