Salonul de la Geneva, anulat și în 2021!
01.07.2020
        
Distribuie acest articol!   

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva (GIMS) au anunțat, încă de pe acum, anularea ediției 2021. Decizia vine după ce mai mulți constructori au anunțat că preferă să facă economii, din cauza problemelor generate de criza cu care se confruntă industria de profil.

Va fi, așadar, al doilea an consecutiv în care salon va fi anulat, după ce ediția 2020 a fost contramandată în ultimul moment, din cauza pandemiei de Covid-19. În timp ce, pentru autorități, desfășurarea unui eveniment care urma să reunească peste 600.000 de vizitatori reprezenta un risc enorm, pentru organizatori decizia anulării este o adevărată catastrofă economică, cu pierderi estimate la peste 10 milioane de euro.

În tentativa lor de a testa terenul în perspectiva ediției 2021, organizatorii i-au chestionat pe marii jucători în privința participării la acest eveniment. Surprinzător sau nu, majoritatea au anunțat că cel mai probabil nu vor participa!

Astfel, decizia anulării ediției 2021 a fost cât se poate de firească. Constructorii de automobile sunt afectați financiar de criza Covid-19 și se văd nevoiți să salveze o serie de costuri, pentru a amortiza șocul. În așteptarea unor vremuri mai bune, organizatorii GIMS ne dau întâlnire pentru anul 2022. În cel mai bun caz!

Distribuie acest articol!