Peste doar câteva zile, Dacia va lansa noile modele Logan și Sandero
03.09.2020
        
Distribuie acest articol!   

Lansarea noilor modele Dacia Sandero și Logan este iminentă. Noua generație va veni cu noutăți importante.

Campania de anunțare a noilor modele a început deja pe rețelele sociale. Dacia vorbește despre trei noutăți, fără a le nominaliza, însă este evident că în cauză sunt modelele Sandero, Sandero Stepway și Logan. Prezentarea oficială va avea loc, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare.

Aceste modele deschid o nouă eră la Dacia, prin introducerea noii platforme, derivată de la cea mai nouă generație Clio și care va permite modelelor Dacia să se conformeze viitoarelor norme europene în materie de poluare și siguranță.

Dacia va evolua și la capitolul tehnologie, fără a periclita însă piața Renault. Prin urmare, nu vom vedea dotări ce țin de pilotajul semi-autonom, în schimb vor fi unele facilități nemaivăzute până acum la Dacia, precum monitorizarea unghiului mort sau frânarea automată de urgență.

Designul exterior va evolua și va fi mai rafinat, însă marile noutăți se vor regăsi la interior. Planșa de bord va fi complet nouă, cu un display tactil de mari dimensiuni, orientat pe verticală și amplasat central. În schimb, calitatea materialelor nu va fi cu mult îmbunătățită.

Dacia se va plasa în continuare în zona low-cost. Prin urmare, politica de prețuri va rămâne la fel de agresivă ca și până acum.

Distribuie acest articol!