Skoda pregătește a patra generație Fabia
29.09.2020
        
Distribuie acest articol!   

Skoda se află într-o perioadă importantă în ceea ce privește înnoirea modelelor: după ce anul acesta a lansat a patra generație a modelului best-seller Octavia, în 2021 urmează să procedeze la fel cu mezina Fabia.

Lansată în 2014, cea de-a treia generație Skoda Fabia se apropie de finalul carierei. În acest moment, Fabia este cel mai vechi model din Grupul Volkswagen, în clasa sa, în timp ce ”suratele” Seat Ibiza și Volkswagen Polo sunt mai recente și se bazează pe tehnologie mult mai avansată.

Skoda Auto a confirmat lansarea viitoarei generații Fabia pentru anul 2021. Va fi primul model complet nou lansat în mandatul lui Thomas Schäfer, care a preluat frâiele companiei de la Bernhard Maier.

Noua Fabia va beneficia de aceeași platformă ca și actualul Audi A1. În afară de design, care este de așteptat să vină cu noutăți importante, mai ales la interior, nu vor fi multe surprize. Motorizările vor fi în 3 cilindri pe benzină și mild hybrid. Din păcate, în continuare versiunea de top Fabia RS va fi indisponibilă.

Distribuie acest articol!