Un octogenar conduce zilnic un... Ferrari F40!
25.10.2020
        
Distribuie acest articol!   

Pentru John Clower, trecerea de la modelele sportive la cele mai comode, pe măsura înaintării în vârstă, nu face parte din preocupările unui octogenar, așa cum este el!

Deși ajuns la o vârstă înaintată, eroul nostru se urcă la volanul unui supercar de legendă, Ferrari F40, pe care îl folosește în deplasările zilnice. Și nu ezită să o facă nici măcar în zilele cu vreme nefavorabilă!

Frumoasa poveste a acestui bunic simpatic, îndrăgostit de automobilele supersport, o puteți vedea în filmul de mai jos, difuzat pe canalul Youtube TheSUPERCARDRIVER.

Pasiunea lui John Clower pentru bolizii de legendă face ca în garajul său, pe lângă acest minunat Ferrari F40, să se afle un McLaren 675LT și un Lamborghini Aventador.

Revenind la F40, este de la sine înțeles că pentru a conduce o astfel de bijuterie tehnică, cel de la volan trebuie să aibă o oarecare experiență! Nu este tocmai simplu să stăpânești un bolid dotat cu motor V8 de 2,9 litri biturbo de 478 CP și 577 Nm, capabil să imprime o accelerație 0-100 km/h în 3,9 secunde și o viteză maximă de 329 km/h!

Distribuie acest articol!