Skoda lansează centurile de siguranță cu LED
10.11.2020
        
Distribuie acest articol!   

Skoda lansează un element practic, simplu și ingenios: centurile de siguranță iluminate cu LED. Acestea vor fi mai simplu de cuplat noaptea.

În ultimii 20 de ani, Skoda a reușit să se transforme dintr-un automobil rudimentar într-unul modern, spațios și cu multe dotări practice. Proprietarii actuali de Skoda știu prea bine că mașina lor este mai spațioasă decât un model echivalent de la Volkswagen și are o serie de dotări inteligente.

Toate aceste soluții practice, care fac viața celor de la bord mai ușoară, sunt grupate sub genericul ”simply clever”, care este, de fapt, filozofia mărcii și se regăsește, într-un fel sau altul, la toate modelele Skoda. Pe această linie se înscrie și cel mai recent brevet depus de marca cehă, pentru un nou detaliu practic: sistemul de cuplare a centurilor de siguranță, iluminat cu LED.

Butonul de la acest sistem este translucid, iar lumina din interior permite pasagerilor, mai ales celor aflați pe locurile din spate, să găsească mai ușor dispozitivul de cuplare a centurii. În funcție de modul în care se află centura, cuplată sau decuplată, culoarea din interior poate fi albă sau roșie. O soluție ”simply clever” tipică pentru Skoda!

Distribuie acest articol!