Rolls-Royce oferă clienților săi un taburet de camping, la peste 7.000 de euro
18.12.2020
        
Distribuie acest articol!   

Rolls-Royce propune clienților săi un scaun pliant dedicat activităților în aer liber. Nu vă așteptați însă la un simplu scaun! Este un produs de lux, la fel ca orice produs al celebrului brand britanic.

După ce a lansat un model capabil să se aventureze și în afara potecilor bătătorite, SUV-ul Cullinan, Rolls-Royce a lansat și un accesoriu special, dedicat clienților săi care sunt adepți ai activităților în aer liber. Este vorba de un taburet pliant ce poartă cu mândrie logo-ul Rolls-Royce și un obiect realizat după cele mai exigente standarde ale luxului în materie de… camping.

Scaunul are un picior ajustabil în înălțime, șezut și două cotiere. Piciorul telescopic permite fixarea în sol, pentru a-l stabiliza. Structura este dintr-un amestec de aluminiu lustruit și fibră de carbon, iar șezutul și cotierele sunt din piele. Logo-ul este brodat, iar culoarea poate fi asortată cu cea a mașinii.

O lanternă de buzunar, foarte utilă pe timp de noapte, se află în piciorul scaunului. Rolls-Royce afirmă că este accesoriul ideal pentru activități de gen pictură în natură, pilotarea unei drone sau pentru a participa la un spectacol în aer liber. Scaunul poate fi pliat și depozitat într-o cutie specială.

Evident, prețul este la înălțimea materialelor utilizate, a designului și a numelui mărcii: circa 7.200 de euro, fără taxe.

Distribuie acest articol!