Studiu: care sunt cele mai căutate funcționalități ale camerelor auto de bord
08.12.2020
        
Distribuie acest articol!   

Producătorul de camere de bord și GPS-uri auto Mio Technology a realizat un studiu pentru a determina cele mai importante funcționalități disponibile pe camerele sale de bord. Studiul s-a finalizat printr-un top al preferințelor românilor referitoare la aceste funcționalități.

Din dorința de a oferi consumatorilor produse potrivite pentru dorințele acestora, în perioada 1-22 octombrie Mio Technology a invitat toți clienții săi, dar nu numai, să completeze un chestionar prin intermediul căruia aceștia au putut vota importanța funcționalităților oferite de către producătorul mondial.

În urma studiului, românii au decis: calitatea imaginii ocupă primul loc în topul preferințelor cu un procent de 94% referitor la gradul de importanță, urmată fiind de Modul Parcare, cel care este responsabil de siguranța autovehiculelor chiar și în momentele în care acestea nu rulează, cu un procent de 90% al gradului de importanță.

Nici Monitorizarea GPS nu a fost ignorată de către respondenți, aceștia atribuindu-i un procent de 87%, ceea ce îl plasează pe locul trei în top. Alte funcționalități din top, dar nu și cele din urmă, sunt ocupate de Avertizarea în caz de impact frontal cu un grad de importanță de 86% și de senzorul G cu 3 axe, cu un grad de importanță de 85%.

Deși nu se regăsesc printre primele cinci, restul funcționalităților au obținut și ele procente semnificative din punctul de vedere al importanței acestora, după cum urmează: ecran tactil 84%, wi-fi integrat 81%, alertă de oboseală 76%, avertizare în caz de depășire involuntară a benzii 76%, avertizare cameră radar fixă 75%, alertă de viteză 72%.

Sursa: Mio Techology

Distribuie acest articol!