Continuă să se viseze la volan, deși ”a picat sala” de 192 de ori!
11.04.2021
        
Distribuie acest articol!   

După aproape două sute de tentative eșuate, un bărbat de 50 de ani din Polonia nu este dispus să renunțe și continuă să  spere că, într-o bună zi, va reuși să intre în posesia mult râvnitului permis de conducere!

Cunoașterea codului rutier este obligatorie și trebuie bifată, înainte de orice încercare de obținere a permisul de conducere auto. Deși presupune anumite cunoștințe, examenul este destul de ușor de promovat chiar din prima sau după câteva încercări. Nu și pentru un polonez, care zilele trecute tocmai ”a picat sala” pentru a 192-a oară!

Se numește Piotrków Trybunalski, are 50 de ani și susține examenul de aproape 17 ani. Pentru el este de-a dreptul o obișnuință să se prezinte la acest examen, din moment de o face aproape lunar de atâta amar de timp!

În toți acești ani, el a cheltuit circa 1.300 de euro doar cu formalitățile de înscriere la acest examen. În Polonia, rata de promovare la examenul teoretic este cuprinsă între 50 și 60%.

Cum spuneam, omul nostru refuză să se dea bătut și continuă să se viseze șofer cu acte în regulă! Cu siguranță că ceva îi lipsește – cel mai probabil, puțină metodă și rigoare… În schimb, nu duce deloc lipsă de consecvență!

Distribuie acest articol!