Mai mulți constructori și-au confirmat deja prezența la Salonul de la München, IAA Mobility 2021
08.06.2021
        
Distribuie acest articol!   

Cea mai importantă manifestare expozițională auto găzduită de Germania, celebrul Salon Internațional Auto (IAA) a renunțat la Frankfurt și se va desfășoară, începând de anul acesta, la München. La prima ediție bavareză, pe lângă Grupul Volkswagen, care va veni doar cu mărcile Volkswagen, Audi și Porsche, alți trei constructori importanți și-au confirmat deja prezența.

Din punct de vedere conceptual, IAA 2021 va fi foarte asemănător cu Salonul Auto de la Paris, urmând să se concentreze asupra transportului în ansamblu, nu doar pe noile modele de automobile. Mobilitatea exprimată în toate formele sale a convins deja unii mari producători.

Dacă Volkswagen a decis să reducă numărul de mărci prezentate, pentru a-și diversifica prezența la diferite evenimente publice, organizatorii IAA pot conta și pe prezența Ford, Renault și Hyundai. Acești trei giganți și-au confirmat și ei prezența la singurul mare salon auto european de anul acesta.

”Noua ediție IAA nu mai înseamnă doar să arătăm ce automobile noi și frumoase vom lansa, ci și ideile pe care le avem pentru o mobilitate durabilă în viitor. De aceea venim la München”, a anunțat Ford.

Pe de altă parte, o particularitate a acestei ediții a IAA o va constitui apariția mai multor mărci chineze, în frunte cu Nio și SAIC.

Distribuie acest articol!