Kia se prezintă în variantă electrică la Salonul de la München - IAA Mobility 2021
28.08.2021
        
Distribuie acest articol!   

Kia va avea propriul stand, în Odeonsplatz, la Salonul de la München, IAA Mobility (7-12 septembrie 2021). Printre atracțiile expuse se va număra, în premieră mondială, versiunea plug-in hybrid a noului Sportage.

Acesteia li se vor alătura prima versiune Sportage specifică pentru Europa din istoria de 28 de ani a acestui model și EV6, primul automobil electric dedicat de la Kia, aflat la debutul său european.

Sportage PHEV va atrage oameni care doresc să se îndrepte către modele electrice, în timp ce se bucură de practicitatea și designul noului SUV urban. Modelul PHEV dispune de motorul Kia de 1.6 litri T-GDI, un motor electric de 66,9 kW și un pachet de baterii litiu-ion polimer de 13,8 kWh.

Kia va oferi, de asemenea, publicului european, ocazia de a asista la debutul modelului EV6, care întruchipează noul brand Kia. Modelul electric de înaltă tehnologie a fost dezvoltat pentru a elimina barierele de percepție care îi împiedică pe mulți să treacă la versiunile electrice, oferind încărcare rapidă, acces la o rețea extinsă de încărcare, o autonomie pentru distanțe mari impresionantă și spațiu interior fără egal în segmentul său.

EV6 va oferi cea mai bună experiență pe care o poate oferi un automobil electric, făcând deținerea sa la fel de convenabilă și accesibilă ca și condusul unui automobil pe benzină sau diesel și cu impact redus asupra mediului.

Sursa: comunicat de presă Kia România

Distribuie acest articol!