Salonul Auto București & Accesorii 2021 își deschide porțile la Romexpo
07.10.2021
        
Distribuie acest articol!   

Între 7 și 17 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul B2, se va desfășura Salonul Auto București & Accesorii 2021, cel mai important eveniment auto al anului.

Publicul este așteptat să descopere numeroase premiere din industria auto, modele exclusiviste și o parte din noutățile sezonului 2021-2022 aparținând brandurilor BMW, Citroën, Honda, Kia, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Ssang Yong, Suzuki, Toyota și Tesla.

Pasionații de supercaruri vor găsi în standul Racebox o secțiune super sport formată dintr-un monopost de Formula 1, două monosposturi de anduranță Radical și numeroase automobile unicat care însumează peste 20.000 de cai putere și au o valoare de peste 5 milioane de euro. Printre modelele expuse în standul Racebox se numără Lamborghini Huracan Performante – 1016industries 850 HP VFEngineering, Lamborghini Aventador SVJ Ferrari 488 Pista, Porsche 992 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 991 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 996 Turbo Widebody GT2 Spec, BMW M5 F90, 1000HP AMG E63s, cel mai modificat AMG GTR din lume de 900 HP,  McLaren 570GT 1016 industries Formula 1, Radical SR3 x 2.

În standul Autovision vor fi expuse modelele Tesla Model 3, Tesla Model Y, Toyota Hilux Double Cab, Toyota Hilux Extended Cab, Toyota Land Cruiser 300, Suzuky Jimny, Suzuki Jimny șenilat.

De asemenea, în zona exterioară vor fi expuse vehicule comerciale și rulate aparținând brandurilor Audi, BMW, Citroën, Ford, Hyundai, Land Rover, Mercedes-Benz, Opel, Renault, Skoda, Volkswagen.

Pasionatii de a ATV-uri, motociclete și biciclete electrice au ocazia să descopere gama de produse KTM, Husqvarna, Gasgas, CF Moto, Fantic (biciclete electrice) expuse în cadrul standului ATH Moto.

Vizitatorii SAB & Accesorii pot câștiga marele premiu al acestei ediții, oferit de Salonul Auto București și compania ATH Moto, ce constă într-un ATV de ultimă generație.

Nu în ultimul rând, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii va exista o zonă cu automobile istorice unice sau foarte rare, organizată de Oldtimer Studio și Retromobil.

Organizatorii doresc ca SAB & Accesorii să reprezinte un accelerator pentru revenirea la normalitate, un suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și atingerea obiectivelor de business prin interacțiunea cu clienții și specialiștii din domeniul auto.

În cadrul salonului vor exista spații destinate exclusiv mobilității electrice, unde vor fi expuse mașini electrice, vehicule electrice, scutere și biciclete elctrice, dar și stații electrice și tehnologii electrice.

În acest an vor fi prezente cu precădere cele mai importante companii din domeniul ecbipamentelor pentru spălătorii auto, pieselor și accesoriilor auto, ce vor expune cele mai noi tehnologii prezente la Automechanika Frankfurt și în cadrul SAB & Accesorii, fiind reprezentate pe o suprafață interioară și exterioară de peste 7000 mp.

Weekendurile evenimentului vor fi animate de karturi electrice, mașini electrice, show-uri de drift, demonstrații de conducere defensivă etc.

În cel de-al doilea weekend al evenimentului se va desfășura Cursa Campionilor – Cupa SAB & Accesorii 2021, organizată de GT Auto Club Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Având în vedere nevoia constantă de sânge din spitale, la Salonul Auto București & Accesorii va fi amplasată, în perioada 9-10 octombrie, o unitate mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină a Municipiului București, în cadrul căreia, vizitatorii Salonului pot dona direct pentru a salva vieți și se pot informa despre beneficiile donării de sânge.

În data de 15 octombrie 2021, Salonul Auto București în parteneriat cu asociația Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere organizează cea de-a II-a ediție a târgului de cariere Bursa Locurilor de Muncă SAB – Ziua Carierei. Evenimentul urmărește o colaborare pe termen lung cu companiile, atât pentru încadrarea forței de muncă specializate, cât și pentru promovarea companiilor și posturilor disponibile ale acestora.

De asemenea, în zona exterioră a Salonului Auto București & Accesorii va fi organizată o zonă dedicată de street food în cadrul căreia vor fi prezente cele mai cunoscute van-uri și artizani de street food.

Accesul la Salonul Auto București & Accesorii se face pe baza certificatului verde cu respectarea legislației în vigoare. Mai multe detalii pe www.sab.ro. Preț bilet: 40 lei. Program: 7 octombrie, între orele 12,00-20,00; 11-16 octombrie, între orele 10,00-20,00; 17 octombrie, între orele 10,00-18,00.

Distribuie acest articol!