Vinerea Verde, la Salonul Auto București & Accesorii 2021
15.10.2021
        
Distribuie acest articol!   

Organizatorii SAB & Accesorii vă așteaptă astăzi, vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 11,00, în Pavilionul B2 al Romexpo, la evenimentul „Vinerea Verde la Salonul Auto București”, organizat în parteneriat cu Asociația SMARTiCITY”, în cadrul căruia se va discuta despre reducerea emisiilor de dioxid de carbon din trafic și a amprentei de carbon.

În cadrul acestei ediții a Salonului Auto București & Accesorii, publicul larg este invitat să descopere spații destinate exclusiv mobilității electrice, în cadrul cărora sunt expuse mașini electrice, vehicule electrice, scutere și biciclete electrice dar și dezvoltatori de stații electrice și tehnologii electrice.

La evenimentul „Vinerea Verde la Salonul Auto București” vor lua parte Barna Tanczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ion Vasile, de la Administrația Fondului de Mediu, Alex Ciocan, președinte al Federației Române de Ciclism, alături de reprezentanți ai industriei auto, experți în domeniul energiei și al infrastructurii necesare electromobilității, precum și reprezentanți ai presei.

Personaltățile invitate la eveniment vor ajunge la Salonul Auto București & Accesorii 2021 cu mijloace de transport alternativ: mașini electrice, trotinete sau biciclete electrice. Se va face un tur al Salonului Auto Bucuresti urmat de o dezbatere legată de transportul alternativ.

De asemenea, în cadrul Salonului Auto București & Acesorii vor avea loc demonstrații și teste cu vehiculele electrice prezente în zona special amenajată pentru test drive.

Sursa: comunicat SAB & Accesorii

Distribuie acest articol!