Autonet Import și Mobil împlinesc 20 de ani de parteneriat!
19.11.2021
        
Distribuie acest articol!   

Noiembrie 2021 marchează 20 de ani de parteneriat Autonet Import – Mobil. Din 2001, de la primul litru de Mobil achiziționat, an de an, Autonet Import, alături de Mobil au reușit să satisfacă nevoile clienților atât pe piața auto cât și pe cea a vehiculelor comerciale. De-a lungul anilor s-a închegat un parteneriat puternic bazat pe strategii coerente, sprijin reciproc și mai ales orientare spre piață și client.

”Este o etapă importantă care a fost atinsă și dorim să vă mulțumim pentru loialitatea de care ați dat dovadă față de marca Mobil în această perioadă de timp,” a spus Rosemarie Egglesfield, ExxonMobil Consumer Manager – Europe.

Acțiunile comune desfășurate de-a lungul anilor s-au concretizat în peste 20 de milioane de litri de produse Mobil, distribuite în piața din România de către Autonet Import.

Aniversarea a 20 de ani de parteneriat va fi marcată de o campanie promoțională adresată exclusiv clienților Autonet Import care achiziționează produse Mobil. Promoția se va desfășura în ziua de 23 noiembrie pe platforma web-cat și are un premiu care marchează simbolic cei 20 de ani de colaborare inegalabilă.

“Ne bucurăm să sărbătorim 20 ani de când lubrifianții Mobil fac parte din portofoliul Autonet, fiind una dintre cele mai longevive și stabile prezențe din gama noastră. Mobil reprezintă unul dintre cele mai prestigioase nume din întreaga industrie auto și, împreună cu partenerii Autonet, contribuim la menținerea mobilității a milioane de conducători auto.” a spus Cristian Matei, Director Operațional, Autonet Import România

Autonet Import este parte a Autonet Group Holding unul dintre cei mai importanți jucători din segmentul aftermarket auto din Europa Centrală și de Est, fiind prezent în 5 țări (România, Ungaria, Slovacia, Slovenia și Serbia) și este compus din 14 companii. Grupul ocupă poziția de lider pe piețele din România, Ungaria și Serbia. La rîndul său, Autonet Group Holding face parte din grupul elvețian Swiss Automotive Group (SAG) care ocupă locul cinci în clasamentul european al distribuitorilor de piese auto.

Mobil a fost dezvoltat pentru a îndeplini și chiar a depăși nevoile pieței. Este o marcă recunoscută pentru inovațiile tehnice, oferind consumatorilor performanțe desăvârșite și protecție dincolo de uleiurile convenționale.

„1” din Mobil 1™ este un simbol universal al performanței și o afirmație lipsită de ambiguitate despre locul pe care îl ocupă în categoria sa – uleiul sintetic de motor numărul 1 în lume.

Produsele Mobil sunt distribuite în România de Lubexpert Romania, parte a Autonet Group Holding din 2002, în calitate de importator și distribuitor autorizat ExxonMobil.

Sursa: comunicat de presă Autonet Import

Distribuie acest articol!