Baby Bugatti, un minunat cadou de Crăciun. Însă doar pentru anumiți copii!
16.12.2022
        
Distribuie acest articol!   

Sunteți în căutarea unui cadou deosebit, de Crăciun? Soluția poate veni de la Bugatti, sub forma unui minunat automobil pentru copii.

Se numește Baby II Carbon Edition, iar pentru a intra în posesia lui trebuie să îndepliniți două condiții. Din păcate, nu tocmai simple…

Prima condiție: să vă numărați printre cei care au lansat comanda pentru modelul W16 Mistral. Celor cărora memoria le joacă feste le reamintim că este vorba de un model destinat exclusiv rulării pe pistă, care urmează să fie produs într-o serie limitată. Capabil să atingă o viteză maximă de 420 km/h, va fi cel mai rapid roadster din lume.

A doua condiție: să fiți dispus să plătiți pe această jucărie suma deloc neglijabilă de… 80.000 de euro fără taxe! Ce-i drept, pentru cei care au îndeplinnit prima condiție, cea de-a doua este o bagatelă!

Bugatti recidivează în privința replicilor moderne ale istoricului său model Baby. După cea din 2019, comercializată pentru suma de 30.000 de euro (fără taxe), de această dată a venit cu Bugatti Baby II Carbon Edition, o versiune mai pretențioasă.

Sărbătorile de sfârșit de an sunt o oportunitate pentru producătorii de automobile de a dezvălui colecții de Crăciun, cu daruri pentru cei dragi și pasionaților de automobile. La Bugatti, desigur, bugetul este pe măsura renumelui!

Copiii proprietarilor de W16 Mistral vor descoperi anul acesta sub brad un cadou cu totul aparte. Bugatti Baby II Carbon Edition este o serie specială a jucăriei realizate în 2019, după modelul istoric Bugatti Type 35, cu ocazia împlinirii a 110 de ani de la înființarea mărcii.

Produsă în doar 500 de exemplare, de The Little Car Company, jucăria are sub capotă cu un motor 100% electric. Versiunea Baby II Carbon Edition aduce un omagiu noului Bugatti W16 Mistral, cel mai recent model al mărcii. La fel ca acesta, are o serie de elemente din fibră de carbon.

Volanul este din lemn, iar vopsirea unor elemente în negru îi accentuează aspectul exclusivist. Roata de rezervă și curelele au fost eliminate, iar farurile LED au semnătura luminoasă orizontală, cu trimitere la W16 Mistral.

Clienții au posibilitatea de a personaliza mașina, ca de pildă prin pictarea tricolorului francez pe laterale. În interior există o placă gravată, pe care sunt trecute numărul șasiului și numele modelului.

La bord, elementele clasice de la vechiul Bugatti Type 35 de epocă au fost ”modernizate”. Astfel, indicatorul nivelului de combustibil arată gradul de încărcare a bateriei, în timp ce indicatorul pentru presiunea de ulei afișează nivelul de putere. Pentru un acces mai ușor, volanul este detașabil, în timp ce pedalele sunt reglabile.

Distribuie acest articol!