Tesla la doar 22.000 de euro?
09.08.2023
        
Distribuie acest articol!   

Numeroase speculații vorbesc despre intenția Tesla de a lansa un model electric cu prețul de plecare de doar 22.000 de euro. Ar putea fi Model 2, dar deocamdată nimic nu a fost confirmat oficial.

În urmă cu câțiva ani, atunci când vorbea despre viitorul Tesla, Elon Musk promitea și un model ceva mai accesibil, oferit la un preț sub 35.000 de euro.

Promisiunea lui Mask încă așteaptă, în timp ce Model 3 trece de 40.000 de euro, fără bonusul ecologic. Un preț totuși foarte interesant, mai ales în comparație cu Model S, care depășește 100.000 de euro, chiar și în versiunea de start.

A existat, totuși, un efort major din partea Tesla, în ceea ce privește unele prețuri. S-a văzut la Model Y, care la circa 40.000 de euro este foarte competitiv pe piață.

Dar constructorul american este decis să își țină promisiunea și să ofere un model mai ieftin, în următorii câțiva ani. Publicația Times of India a dezvăluit recent că Tesla intenționează să construiască o fabrică în India, pentru a începe asamblarea unui nou model.

Probabil că nu va fi o versiune Model 3, ci un model complet nou. Va avea un preț imbatabil, deoarece ar trebui să fie în jur de două milioane de rupii, echivalentul a doar 22.000 de euro.

Suntem așadar departe de Model 3, cu acest preț! Pentru moment, constructorul nu pare pregătit să dea informații despre această noutate, al cărei nume nici măcar nu este cunoscut. Cu toate acestea, ar putea fi Model 2, despre care a început să se vorbească intens, în ultimele luni luni.

Este evident că Elon Musk păstrează deocamdată discreția totală asupra acestui subiect. Însă, pe măsură ce zvonurile se amplifică, întrebarea din titlu nu mai pare atât de deplasată.

Distribuie acest articol!