Audi scoate la vânzare automobilele ”de imagine” utilizate de fotbaliștii de la Bayern München
04.09.2023
        
Distribuie acest articol!   

Printre avantajele profesiunii de fotbalist la cel mai înalt nivel de performanță se regăsește relația cu sponsorii. Când joci la o echipă care are printre sponsori un producător auto, sunt șanse mari să primești în folosință un automobil de ultimă generație.

Așa se întâmplă în cazul jucătorilor de la Olympique Lyon, care circulă în MG, cu cei de la FC Barcelona, unde mașina de serviciu este Cupra, sau cu cei de la Bayern München, unde sponsor este Audi.

Este de la sine înțeles că, la fiecare început de sezon, flota auto ”de companie” destinată campionilor germani la fotbal este înnoită.

La începutul noului sezon, fiecărui jucător și câtorva dintre membrii staff-ului li se dau cheile unei noi mașini, pe care să o utilizeze ”în interes de serviciu” timp de un an. Pentru sezonul 2023-2024, toate vor fi electrice: Q4 e-tron Sportback, Q8 e-tron, Q8 e-tron Sportback și, mai ales, RS e-tron GT.

Dacă vă întrebați ce se întâmplă cu mașinile din sezonul trecut, trebuie să știți că cei de la Audi tocmai au inițiat o procedură ingenioasă de ”recuperare”. Mai exact, producătorul a pus la punct o metodă de vânzare fără precedent.

Cei care ar fi interesați să cumpere unul dintre aceste automobile, o vor putea face în cadrul Salonului Auto de la München, IAA Mobility, care zilele acestea își deschide porțile. Vizitatorii vor putea rezerva mașina dorită direct din standul Audi.

Amatorii de chilipiruri trebuie să știe că, având în vedere lista de modele oferite, compusă în principal din RS e-tron GT, aceste mașini nu vor fi nici pe departe la îndemâna oricui, din punct de vedere al prețului.

Însă, pentru a-i ademeni pe potențialii cumpărători, Audi a anunțat că fiecare mașină vândută va fi însoțită de un certificat de autenticitate și de un tricou semnat de fostul „proprietar”. Pentru fanii înrăiți și cu dare de mână, asta chiar merită!

Distribuie acest articol!