Indiferent de avere sau faimă, nu oricine poate cumpăra un Ferrari! Justin Bieber e un bun exemplu
26.10.2023
        
Distribuie acest articol!   

Bunul obicei de a-și selecta clientela face parte din tradiția Ferrari. Încă de pe vremea lui Enzo! Cu alte cuvinte, printre răsfățații destinului este știut faptul că a fi foarte bogat sau faimos, totuși nu este îndeajuns ca să te regăsești pe lista celor ”eligibili” pentru achiziția unui Ferrari la prima mână.

Ferrari se asigură că toți clienții săi, oricât de bogați și populari ar fi, adoptă o atitudine impecabilă la volan. O face cu mare grijă și nu ezită să treacă pe lista neagră pe cei care încalcă regulile casei.

Un astfel de caz, despre care s-a relatat foarte mult în ultimii ani, este cel al lui Justin Bieber, căruia celebrul constructor italian a decis să nu îi mai vândă mașinile sale!

Ferrari l-a luat în colimator pe cântăreț ca urmare a comportamentului acestuia la volanul mașinilor sale. Fan înrăit al automobilelor excepționale, artistul a avut în trecut o atitudine contrară prestigiului companiei, fapt pentru care acum este persona non grata pentru ”căluțul cabrat”.

Pur și simplu, Justin Bieber nu va mai putea cumpăra automobile de la Ferrari. În 2015 el a achiziționat un 458, iar comportamentul său la volanul acelei mașini i-a îngrozit pe managerii companiei italiene. Prin urmare, agenții de vânzări Ferrari au primit o notificare de la constructor, prin care erau informați că trebuie să refuze o eventuală vânzarea de automobile Ferrari cântărețului.

Dar ce a făcut artistul, de s-a ajuns în această situație? Ei bine, în timp ce se întorcea de la o petrecere, Justin Bieber a uitat unde a lăsat mașina. După două săptămâni de căutări, alături de echipa sa, el a reușit să o găsească. Apoi a vândut mașina la licitație, nu înainte de a o vopsi cu o altă culoare.

Două acțiuni care au displăcut italienilor, mai ales că Ferrari a produs această mașină special pentru „JB”. Cântărețul a avut o perioadă destul de tulbure în viața sa personală și chiar dacă în prezent s-a liniștit, interdicția Ferrari a rămas pe viață.

Nu este prima dată când Ferrari refuză să mai vândă mașini unei vedete. Iată alte câteva celebrități și motivele pentru care care au ajuns pe ”lista neagră”:

Chris Harris: Prezentatorul TV a afirmat că automobilele oferite pentru teste, revistelor, sunt mai optimizate, spre deosebire de cele destinate publicului larg.
Nicolas Cage: Actorul și-a vândut mașina relativ ieftin, când avea probleme financiare.
Philipp Plein: Designerul și-a folosit Ferrari-ul în reclame.
Tyga: Rapperul a închiriat un Ferrari 458 și nu a mai plătit.
50 cents: Artistul și-a spălat mașina cu… șampanie!

Sursa foto: facebook.com/JustinBieber

Distribuie acest articol!