Opel reintroduce numele Frontera
25.01.2024
        
Distribuie acest articol!   

Printr-un comunicat de presă, Opel a anunțat reintroducerea denumirii Frontera, în 2024. Acesta va fi purtat de un SUV complet nou, care va fi prezentat în cursul acestui an.

Noul model va adopta noul limbaj de design Opel și va fi primul de serie care va purta noua siglă Opel ”Blitz”. Constructorul german anunță că noul Frontera va fi disponibil încă de la lansare în versiune electrică.

„Numele Frontera este ideal pentru noul nostru SUV“

Florian Huettl, CEO Opel

Noul Opel Frontera promite spațiu generos și versatilitate, fiind destinat atât celor cu un stil de viață activ, cât și familiilor. Se va înscrie în tradiția îndelungată a mărcii, de a aduce mobilitate la prețuri accesibile unui număr mare de clienți.

Sosirea variantei electrice pe baterii a noului Frontera, împreună cu lansarea versiunii complet electrice a noii generații Grandland, programată tot pentru acest an, va marca o etapă importantă în tranziția Opel către statutul de marcă 100% electrică. Ulterior, va exista cel puțin o variantă electrică pe baterii pentru fiecare model.

În prezent, gama de modele Opel electrice se extinde deja de la Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric și Astra Sports Tourer Electric, până la noile modele pentru transportul de persoane Combo Electric și Zafira Electric. În plus, versiunile electrice ale întregului portofoliu de vehicule comerciale sunt deja disponibile.

Opel a mai precizat că va dezvălui primele imagini ale noului Frontera, împreună cu informații detaliate, în următoarele săptămâni.


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!