În mod inexplicabil, un excepțional Lamborghini Veneno Roadster pare ocolit de cumpărători
20.04.2024
        
Distribuie acest articol!   

Pare că nimeni nu ar vrea să cumpere acest Lamborghini Veneno Roadster. În ciuda faptului că este singurul exemplar disponibil pentru vânzare!

Cifra de afaceri Lamborghini înregistrează de ani buni un trend ascendent deosebit de puternic, modelele sunt tot mai apreciate de cei cu dare de mână, iar cele rare sunt văzute ca oportunități excelente pentru plasamente financiare. Însă, după cum vedem în cazul de față, mai există și excepții, aparent greu de explicat.

Este vorba de unul dintre cele doar nouă exemplare roadster Veneno, aflat în prezent la vânzare la un dealer din Dubai. Deja de câțiva ani, această bijuterie își așteaptă noul proprietar.

Nimeni nu pare interesat de acest Veneno pe care primul proprietar încearcă să îl vândă încă din 2020. Inclusiv Sotheby’s s-a ocupat de această vânzare, însă nu s-au găsit cumpărători. La momentul respectiv, celebra casă de licitații se aștepta să obțină peste patru milioane de euro. Iar pandemia a avut și ea, cu siguranță, contribuția ei la acest eșec.

Astfel, patru ani mai târziu, rezultatul este în continuare același. Dealerul din Dubai care are acum mașina în custodie speră să se poată despărți de ea la o viitoare licitație.

Adevărul este că sunt foarte puține persoane care și-ar putea permite un Lamborghini Veneno Roadster, model estimat în prezent la peste nouă milioane de euro. Nu este deloc un preț prea mare, având în vedere că vorbim despre unul dintre cele mai rare modele Lamborghini din toate timpurile.

De fapt, este singurul Roadster Veneno ce poate fi achiziționat în prezent. Seria acestui model a fost limitată la doar nouă unități, iar acesta este al doilea exemplar produs. A fost vopsit în negru mat și este personalizat cu verde pe caroserie și în habitaclu. Dispune de 750 CP, iar înainte de a fi scos la vânzare a aparținut unui membru al familiei regale saudite.


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!