Noul laborator Huf din Timișoara, cea mai modernă locație de testare a companiei la nivel global
16.04.2024
        
Distribuie acest articol!   

Huf, companie specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a automobilelor, a inaugurat astăzi Laboratorul de testare al Centrului de inginerie România (TCRL) din Timișoara. TCRL este cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global și va oferi clienților din domeniul automotive produse de înaltă calitate.

Cea de-a treia locație Huf în România, după unitatea de producție din Arad și Centrul de inginerie Huf din Timișoara,  este parte din strategia de dezvoltare a companiei la nivel global.

„Huf urmărește o strategie clară de creștere: compania își propune să atingă vânzări nete de 2 miliarde de euro până în 2031 – iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv. La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații Huf din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul industriei automotive.”

Bogdan Nuna, CTO Huf

Huf a inaugurat la Timișoara, în prezența reprezentanților administrației locale și centrale, a partenerilor din mediul universitar și a angajaților, noul sediu al Laboratorului de testare al Centrului de inginerie România. Pe o suprafață de 1700 mp, Huf a instalat echipamente de top pentru testarea și validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar și chei auto clasice, inteligente și digitale .

Noul TCRL este acum cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală Huf. În total, Huf are laboratoare de testare în Germania, România, China, Mexic și India.

În istoria sa de 116 ani de existență, Huf s-a impus ca specialist în sisteme de acces și autorizare în condiții de siguranță a mașinii, cu o permanentă forță de inovație. Compania beneficiază de megatrendurile industriei automotive și stimulează inovarea pentru produsele OEM din întreaga lume datorită orientării sale spre client și spre piață.

Sursa: comunicat de presă Huf


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!