Primul pop-up store Tesla din România a fost inaugurat la Timișoara
24.04.2024
        
Distribuie acest articol!   

Tesla a deschis primul Pop-Up Store din România la Iulius Town Timișoara. Model Y și Model 3 sunt cele două mașini expuse în cadrul locației, iar cei care doresc un test drive se pot programa pe site-ul oficial Tesla.

Astfel, la un an după inaugurarea primului său showroom din România, la București, Tesla deschide la Timișoara și primul său pop-up store. Anunțat pe pagina web Tesla, punctul de reprezentare de la Timișoara se află amplasat în Piața Consiliul Europei.

Pasionații de mașini electrice se pot bucura astfel de o nouă experiență. Locația, aflată în zona clădirii de birouri United Business Center 1, are un design special conceput astfel încât să scoată în evidență facilitățile de care beneficiază conducătorii de autovehicule Tesla.

Cei interesați vor putea discuta direct cu un reprezentant al companiei, care le va oferi toate informațiile necesare și vor putea să descopere tehnologia utilizată în crearea modelelor Tesla.

Reprezentanții Tesla din locația Iulius Town oferă și consultanță pentru plasarea unei comenzi pentru achiziția unui model Tesla, astfel încât vehiculul să fie personalizat după nevoile clientului. Toate comenzile plasate la Tesla Pop-Up Store vor ajunge în reprezentanța Tesla din București.


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!