Renault introduce un nou tip de punct de vânzare, conceput pentru zonele aglomerate ale marilor orașe
28.04.2024
        
Distribuie acest articol!   

Renault lansează un nou concept de punct de vânzare, destinat centrelor urbane. O primă vitrină care poartă numele noului concept, RNLT, tocmai a fost inaugurată la Paris, pe Bulevardul Haussmann.

Noul format de punct de vânzare este mai compact, conceput special pentru centrele urbane. Denumite RNLT, aceste spații de expunere moderne promit ”o experiență autentică Renault”.

Punctele RNLT vor fi amplasate în locații strategice, precum zone aglomerate din centrul unui oraș sau în centre comerciale. Prin acest nou format, Renault dorește să obțină o vizibilitate maximă și vizează noi potențiali clienți din rândul consumatorilor urbani, care vor putea astfel să descopere cele mai noi modele ale mărcii.

Într-un format mai mic, noile puncte de vânzare au dimensiuni mai compacte decât reprezentanțele obișnuite Renault. Fiecare detaliu este foarte elaborat, pentru a oferi vizitatorului o experiență imersivă în universul Renault. Accentul este pus pe tehnologie, pasiune și inovație. Pot fi expuse două-trei automobile, invitând vizitatorii să descopere cele mai recente noutăți Renault.

Pe lângă vânzarea de vehicule printr-un „showroom digital” și un configurator online, punctele de vânzare RNLT au și un magazin de produse derivate „The Originals Renault”, permițând vizitatorilor să se răsfețe cu miniaturi, îmbrăcăminte și accesorii.

De asemenea, spațiile RNLT vor permite clienților să beneficieze și de toate serviciile mărcii, grație sinergiilor cu unitățile Renault din apropiere, pentru teste, livrări, întreținere și reparații.

Cum spuneam, primul punct de vânzare RNLT s-a inaugurat la Paris, pe Boulevard Haussmann. Aici, pe o suprafață de 180 mp, sunt expuse cele mai recente modele 100% electrice ale mărcii: Scenic E-Tech Electric și R5 E-Tech Electric. În viitorul apropiat, alte douăzeci de spații RNLT vor fi deschise la Paris, Neuilly-sur-Seine, Bruxelles, Milano, Roma, Rotterdam, Madrid, Londra, Berlin, Medellin și chiar Seul.


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!