Salonul Auto București și Accesorii 2024 va avea loc în octombrie
04.04.2024
        
Distribuie acest articol!   

Între 1 și 6 octombrie 2024, în Pavilionul B2 al complexului expozițional Romexpo și în zona exterioară adiacentă, Salonul Auto București & Accesorii așteaptă profesioniștii și pasionații din domeniul auto, pe o suprafață de peste 27.000 mp.

La SAB 2024, cei interesați vor avea ocazia să admire cele mai noi modele de automobile, tehnologii de ultimă oră și peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor, spălătoriilor self service, pieselor și accesoriilor auto.

Iubitorii fenomenului auto au posibilitatea să descopere premierele naționale și noutățile din acest domeniu, SAB 2024 fiind cea mai importantă expoziție dedicată industriei auto din România. Salonul Auto București și Accesorii este primul eveniment auto cu caracter specializat organizat in România, prima ediție având loc în anul 1993.

Cu prilejul împlinirii a 21 de ani de la organizarea primei ediții, Salonul Auto București & Accesorii va găzdui o serie de evenimente conexe menite să atragă iubitorii de automobile și să ofere experiențe memorabile – premiere naționale, lansări de produs, workshop-uri, conferințe, concursuri, drift-uri și demonstrații auto.

Prima zi a Salonului Auto București & Accesorii este dedicată interacțiunii cu reprezentanții media de specialitate și mainstream, cât și cu publicul larg. Anual la SAB sunt prezente cele mai importante televiziuni din România, posturi radio, publicații de profil și nu numai, agenții media și creatori de conținut.

Timp de șase zile, companiile participante la Salonul Auto București & Accesorii vor putea interacționa direct cu oamenii de afaceri și specialiștii din industrie, oferind o platformă ideală pentru stabilirea de parteneriate și extinderea rețelei de contacte în domeniul auto.


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!