Tuning extrem pentru Dacia Logan, imaginat de Prior Design
29.04.2021
        
Distribuie acest articol!   

Preparatorul german Prior Design este specializat în realizarea de kit-uri aerodinamice pentru automobile sportive. Are în portofoliu numeroase modele, de la branduri de top precum Ferrari, Bentley, McLaren sau Lamborghini, până la cele mai populare, gen Hyundai sau Volkswagen.

Printre cele mai noi creații semnate Prior Design se numără un kit de caroserie conceput pentru Dacia Logan. Nu este pentru prima oară când compania germană ia în vizor un model Dacia, după ce, în trecut, a avut o idee similară pentru SUV-ul Duster.

În cazul Dacia, chiar și versiunile de top cu greu trec peste 100 CP, așa că nu prea poate fi vorba de modele sportive. Totuși, kitul semnat de Prior este unul foarte agresiv. Dar, din păcate, este vorba doar de un tuning virtual.

Dacia Logan în versiunea propusă de Prior aduce mult cu un automobil din renumitul campionat german de turisme, DTM. Are alura tipică unui turism preparat pentru cursele de circuit, cu garda la sol redusă la minimum și elementele aerodinamice generos dimensionate.

Fiind vorba de modificări radicale, specifice motorsportului, este de la sine înțeles că această idee are șanse minime să fie transpusă vreodată în practică. Totuși, ne oferă prilejul să admirăm o idee îndrăzneață, care demonstrează că pentru a fi spectaculos, un automobil nu trebuie să aparțină neapărat unui brand rasat!

Distribuie acest articol!