Tuning în stil rusesc: Caviar plachează Tesla Model S cu aur de 24 de carate
22.05.2021
        
Distribuie acest articol!   

Derivată dintr-un model Tesla Model S, seria Excellence 24K vine din Rusia și oferă doar 99 de exemplare ”rafinate” prin placarea unor elemente cu aur de 24 de carate.

Pentru cei cărora celebrul Tesla Model S nu li se pare suficient de scump, Caviar a găsit soluția! Originar din Rusia, acest brand este cunoscut pentru decorarea cu aur și pietre prețioase a smartphone-urilor, ceasurilor sau pantofilor. Pe website-ul firmei se află la vânzare chiar și o consolă PlayStation 5, oferită la ”modestul” preț de 366.310 de dolari.

Caviar atacă domeniul auto, cu modelul Excellence 24K, care are la bază versiunea de top  Tesla Model S Plaid+, de 1.100 CP. Imaginile de prezentare dezvăluie un automobil vopsit în negru, pentru a crea un puternic contrast cu elementele de design placate cu aur – jantele, mânerele ușilor, oglinzile, pragurile, spoilerele…

Rușii au mers chiar mai departe, adăugând un calandru, pe care automobilul în versiunea sa inițială nu îl are. Placat cu aur, evident, a fost conceput în două secțiuni, cu trimitere evidentă la impunătoarele grile de la BMW.

Elementele aurite se regăsesc și la interior, în ceea ce Caviar definește drept ”chintesența rafinamentului, a luxului și a încrederii în sine”. Și care are un preț pe măsură: circa 250.000 de euro.

Distribuie acest articol!