Kia furnizează automobilele oficiale la Australian Open 2022 și inaugurează Kia Arena
14.01.2022
        
Distribuie acest articol!   

Kia Corporation va sprijini turneul Australian Open 2022 (AO22) – prestigiosul Grand Slam de tenis din regiunea Asia-Pacific – cu o serie de activități de marketing care evidențiază viziunea și angajamentul companiei față de mobilitatea sustenabilă.

În calitate de partener major al AO22, Kia a organizat pe 13 ianuarie o ceremonie oficială de predare a automobilelor la noul teren de tenis Kia Arena din complexul Melbourne Park, la care au participat directori ai Tennis Australia și Kia, fostul campion de la Australian Open Rafael Nadal și campionul de tenis în scaun cu rotile Dylan Alcott.

Kia a prezentat oficialilor turneului o flotă de 130 de automobile, compusă din popularul SUV Sportage, MPV-ul Carnival și crossover-ul 100% electric EV6. Automobilele vor transporta jucătorii, oficialii meciurilor și VIP-uri în confort și siguranță în jurul complexului Melbourne Park în timpul Openului de tenis, în perioada 17-30 ianuarie.

„În calitate de partener major al Australian Open de peste două decenii, așteptăm cu nerăbdare să consolidăm angajamentul nostru cu milioanele de fani din întreaga lume, consolidând în același timp statutul Australian Open ca unul dintre cele mai interesante evenimente sportive din lume”, a spus Artur Martins, Head of Global Brand and Customer Experience al Kia.

„În conformitate cu angajamentul nostru de a stimula inovația care este inspirată din natură, suntem încântați să lucrăm cu Tennis Australia și fanii pentru a ajuta la conservarea mediului oceanic de pe tot globul prin campania noastră „Aces for Oceans”. Cu fiecare as servit în timpul AO și participarea online a fanilor, Kia îi va ajuta pe cei care aspiră să-și atingă visele în acest sport donând echipament de tenis realizat cu materiale reziduale reciclate către Australian Tennis Foundation”, a adăugat el.

O dezvoltare cheie pentru AO22 este inaugurarea Kia Arena, un stadion cu o capacitate de 5.000 de locuri, care va găzdui meciurile turneului. Kia Arena este al patrulea cel mai mare stadion al turneului Australian Open din complexul Melbourne Park și a fost construit înaintea evenimentului din 2022. De asemenea, va fi folosit ca loc pentru diverse programe culturale, sportive și de divertisment în afara programului turneului.

Directorul turneului Australian Open, Craig Tiley, a lăudat parteneriatul de două decenii dintre Kia și AO.

„Parteneriatul dintre Kia și Australian Open este unul dintre cele mai lungi din sportul australian și prețuim și respectăm această relație unică care ne-a ajutat să dezvoltăm AO în evenimentul de sport și divertisment global premium care este astăzi”, a spus Tiley. „Flota Kia, care include noile automobile 100% electrice pentru 2022, a devenit un simbol emblematic al AO, cu mașinile Kia inscripționate inteligent cu logo-ul AO Kia care circulă prin oraș și țin în mișcare turneul. De asemenea, este o dovadă a relației noastre puternice și faptul că stăm aici, lângă Kia Arena, un simbol pe tot parcursul anului al prieteniei dintre Kia și AO la Melbourne Park.”

Pe lângă aceste evenimente și dezvoltări, Kia va opera un stand expozițional pentru modelul EV6 și diverse activități de marketing cu conținut digital captivant. În calitate de partener major exclusiv al Australian Open 2002, Kia va continua să ofere clienților din întreaga lume experiențe inovatoare, valorificând diversele sinergii create de turneul Australian Open.

Sursa: comunicat de presă Kia Romauto / Silver Motors

Distribuie acest articol!