VIDEO: Producția într-o fabrică Mercedes din India, întreruptă din cauza unui... leopard!
06.04.2022
        
Distribuie acest articol!   

În contextul actual, al crizei de componente și semiconductori, întreruperea producției într-o fabrică de automobile poate părea ceva banal. Și totuși, întâmplarea despre care relatăm aici este una fără precedent în industria auto!

Recent, la o uzină Mercedes-Benz din India, activitatea a fost paralizată pentru o bună bucată de timp, din cauza unui leopard!

Animalul, un mascul a cărui vârstă a fost estimată la circa 3 ani, s-a strecurat pur și simplu în uzină, ceea ce a determinat luarea unor măsuri speciale, pentru a putea fi neutralizat și evacuat fără a avea de suferit, dar și fără a se înregistra victime în rândurile angajaților.

Întreaga operațiune a durat circa șase ore, timp în care activitatea fabricii a fost paralizată, din rațiuni de securitate. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine!

Este vorba de o premieră pentru industria auto, pentru că niciodată până acum nu s-a mai întâmplat ca o fabrică să fie oprită complet din cauza unui animal!

A fost nevoie de serviciile unei unități speciale de urgență, care a intervenit la fața locului, în incinta uzinei Mercedes de la Chakan. Filmul evenimentului poate fi văzut pe canalul de YouTube al organizației Wildlife SOS.

Cât despre eroul acestei situații neobișnuite, un exemplar superb, aflat în floarea vârstei și care cântărea peste 50 kg, acesta le-a dat fiori reci muncitorilor până când a fost tranchilizat și evacuat. O poveste pe care, cu siguranță, cei de la fața locului nu o vor uita prea curând!

Credit foto: YouTube / Wildlife SOS

Distribuie acest articol!