Video șocant: un Bugatti Chiron atacat de hoți cu ciocanul, în plină zi, la Londra
28.09.2022
        
Distribuie acest articol!   

Un Bugatti este o atracție majoră pentru foarte mulți. Inclusiv pentru hoți. Sau, uneori, mai ales pentru hoți!

Întâmplarea la care ne referim aici și care pare să susțină afirmația de mai sus s-a consumat recent, tocmai în capitala Regatului Unit.

O înregistrare video care, în ultima perioadă, a fost foarte accesată pe rețelele sociale, prezintă un atac petrecut în plină zi, asupra unui Bugatti Chiron.

Reamintim, Chiron este unul dintre cele mai faimoase hypercaruri ale momentului. Dotată cu un incredibil motor W16 de 8,0 litri care dezvoltă 1.500 CP, această catapultă pe roți este capabilă să ruleze cu peste 400 km/h.

Comercializat începând din 2016, un exemplar Bugatti Chiron poate fi achiziționat la un preț de cel puțin 2,4 milioane de euro, fiind unul dintre cele mai scumpe automobile din lume.

Revenind la filmare, scenele șocante surprind momentul în care geamul din dreptul șoferului de la un Bugatti Chiron aflat în trafic este pur și simplu lovit cu un ciocan. Atacatorul este un bărbat aflat pe un scuter.

Este o scenă așa cum rar se vede, având în vedere că a fost surprinsă în centrul Londrei, pe timp de zi, ba chiar în văzut multor persoane care filmaul mașina, atrase de caracterul ei exclusivist.

În ciuda loviturilor repetate de ciocan, geamul a rezistat și nu s-a spart. În același timp, cel de la volan a avut prezență de spirit și a accelerat, profitând și de tronsonul de drum fără ambuteiaje.

În continuarea înregistrării video se poate vedea cu agresorului i se alătură un complice, pe un alt scuter. În cele din urmă, cei doi se văd nevoiți să abandoneze intențiile agresive.

Potrivit comentariilor din mediul online, se pare că hoții au fost interesați mai degrabă de lucrurile aflate în interiorul mașinii decât de automobil în sine. Pentru că obiectele mici dar de valoare, precum ceasurile, bijuterii sau gențile sunt, de fapt, mult mai ușor de revândut decât un… Bugatti Chiron!

Sursa: instagram.com / supercar.fails

Distribuie acest articol!