Cerere enormă pentru noul monovolum electric Volkswagen ID. Buzz
06.11.2022
        
Distribuie acest articol!   

Gama de modele electrice ID de la Volkswagen s-a îmbogăți de curând cu un monovolum în stil neoretro. Replica modernă a legendarului Bulli se numește Volkswagen ID. Buzz și se bucură de un succes enorm încă de la lansare.

Monovolumul a acumulat deja peste 20.000 de comenzi. Cererea este atât de mare încât a depășit deja numărul de unități planificate în producție până la finele acestui an.

Dezvăluit oficial la începutul acestui an, Volkswagen ID. Buzz vine să completeze o gamă deja bine garnisită. Familia de modele ID este compusă din ID.3, ID.4 si ID.5, la care se adaugă diversele lor versiuni.

Așadar, gama se va îmbogăți cu încă un model, de data aceasta mult mai original. Descendent al iconicului Volkswagen Combi, are tot potențialul necesar pentru a seduce clienții din întreaga lume, mai ales pe iubitorii de aventură și călătorie în mijlocul naturii.

Succesul noului Volkswagen ID. Buzz este cu atât mai mare, cu cât modelul este oferit la un preț deloc modest, care pleacă de la aproape 60.000 de euro! Un succes de-a dreptul neașteptat pentru un model foarte specific, cu o poziționare destul de aparte.

Deocamdată Volkswagen ID. Buzz este comercializat într-o singură versiune, cu un motor de 204 CP și 310 Nm. Cu un acumulator de 77 kWh, are o autonomie de până la 400 km.

O altă versiune, cu o baterie mai mare și cu putere sporită, urmează să fie lansată în curând. Tracțiunea integrală este și ea programată să intre în ofertă.

Succesul înregsitrat în această perioadă face din ID. Buzz cea mai importantă noutate de la Volkswagen, în 2022. Producția a început în iunie, la uzina de la Hanovra, iar până la sfârșitul anului se vor asambla doar 15.000 de unități. De anul viitor însă, cadența anuală de producție va crește la 130.000 de unități.

Distribuie acest articol!